Projecte Llar

Quan la Judit (estudiant de Belles Arts) em va fer arribar les fotos d'un treball que van fer a l'Universitat, em van agradar de seguida.
Amb la mateixa precisió artesanal que l'ocell construeix el seu niu, les mans de l'artista, han teixit un niu, canviant la seva naturalesa i creant noves formes que s'embranquen amb la natura per donar-nos una visió diferent.



La mateixa Judit ens ho explica:
"L'objectiu del projecte era crear un hàbitat per a ocells amb els materials i tècniques que havíem treballat a classe. Les fotos que et vaig enviar són de dos nius circulars fets amb fils de llana.
L'obra és conjunta, així que comparteixen títol de Llar.
El niu de color vermell està destinat a l'ocell al qual el color fa referència: el pit-roig. El niu té una estructura interior oval feta amb llistons de fusta i amb fils de llana vermella entrellaçats i creant un forat de forma piramidal per a poder entrar-hi.
El niu de color verd està destinat a espècies d'ocells petits com el cargolet o el bruel. Aquest niu no ha necessitat una estructura interna, ja que amb la mateixa tècnica del ganxet se li podia anar donant forma sense cap problema."





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada